Cotlete de berbecuţ în stil mediteraneean

8 aprilie 2020   Altele

Pentru a avea o masă îmbelşugată şi gustoasă de Paşte, e musai să pregăteşti cotlete fragede de berbecuţ cu ierburi aromatice, în sos aromat. Atât tu, cât şi cei dragi meritaţi un fel principal de mâncare inedit!

Ingrediente

  • 6 cotlete de berbecuţ
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, după gust
  • p iper ,  după  gust
  • 1  linguriţă   cimbru   verde ,  tocat
  • 3 roşii
  • 4  căţei   usturoi

Pentru servit

  • 400 g fasole verde congelată
  • 1 căpăţână usturoi
  • 2  linguriţe   ulei
  • sare ,  după  gust

Mod de preparare 

Speli cotletele de berbecuţ, le usuci, presari sare şi piper, după gust, şi le rumeneşti 

  

  

Poftă bună!

FOTO: Shutterstock.com

Vezi şi Drob de curcan în crustă.

Mai multe