Paste rigatoni la cană

18 septembrie 2019   Rețete

Îţi este foame, dar parcă nu ai vrea să petreci prea mult timp în bucătărie? Atunci potoleşte-ţi foamea cu paste rigatoni la cană, o reţetă extrem de uşoară şi de rapidă.

Paste rigatoni la cană

Ingrediente

  • 6 linguri sos marinara
  • brânză mozzarella după gust
  • 2 linguriţe de busuioc proaspăt, tocat
  • rigatoni
  • parmezan după gust

Clătite pufoase ”lavă” de ciocolată

Mod de preparare

Adăugaţi 3 linguri de sos marinara, o mână de brânză mozzarella şi busuioc proaspăt tocat într-o cană. Adăugaţi încă 3 linguri din sosul marinara şi pastele rigatoni prefierte.

Adăugaţi nişte parmezan şi apoi coaceţi timp de 20 de minute la 205° C.

Serviţi din cană sau răsturnaţi pastele într-un bol şi serviţi. Poftă bună!

Cocktail Aperol cu rozmarin

Sursa

Mai multe