Paste rigatoni la cană
18 septembrie 2019
Rețete
Îţi este foame, dar parcă nu ai vrea să petreci prea mult timp în bucătărie? Atunci potoleşte-ţi foamea cu paste rigatoni la cană, o reţetă extrem de uşoară şi de rapidă.
Paste rigatoni la cană
Ingrediente
- 6 linguri sos marinara
- brânză mozzarella după gust
- 2 linguriţe de busuioc proaspăt, tocat
- rigatoni
- parmezan după gust
Clătite pufoase ”lavă” de ciocolată
Mod de preparare
Adăugaţi 3 linguri de sos marinara, o mână de brânză mozzarella şi busuioc proaspăt tocat într-o cană. Adăugaţi încă 3 linguri din sosul marinara şi pastele rigatoni prefierte.
Adăugaţi nişte parmezan şi apoi coaceţi timp de 20 de minute la 205° C.
Serviţi din cană sau răsturnaţi pastele într-un bol şi serviţi. Poftă bună!