Ruladă de carne

22 aprilie 2019   Rețete
  • 2 ouă crude
  • 4 ouă fierte
  • 8 felii bacon
  • 500 g pulpe de pui tocate
  • 500 g ficăţei pui fierţi
  • 100 g pesmet
  • 1 legătură ceapă verde tocată 
  • 3 căţei de usturoi
  • boia de ardei iute, opţional
  • verdeaţă
  • sare, piper

Dai ficăţeii prin maşina de tocat şi îi amesteci cu carnea, cu ouăle crude, pesmetul, ceapa, usturoiul pisat, sare, piper, după gust şi, opţional, cu boia de ardei iute. Omogenizezi şi pui jumătate din compoziţie într-o tavă de chec tapetată. Nivelezi, aşezi ouăle fierte şi descojite, restul de compoziţie şi o îmbraci în felii de bacon.

Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră. Serveşti rulada cu garnitura dorită şi presărată cu verdeaţă. 

FOTO: Shutterstock

Mai multe