Supă rusească de sfeclă cu iaurt
22 februarie 2019
Rețete
O idee pentru un prânz rapid şi uşor de preparat. În doar câteva minute ai obţinut un bol plin de culoare şi sănătate, potrivit mai ales dacă eşti vegetarian. ;
- Porții: 4
- Timp total: 20 min
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 10 min
- Categorie: supe, ciorbe
Ingrediente
● 500 g sfeclă coaptă
● 200 g castravete verde
● 1 legătură mărar
Vezi și:
● 300 g iaurt gras
● 1 legătură ceapă verde
● 2 linguri oţet
● sare
● piper
Pentru servit
● ouă fierte
● frunze de mărar
Mod de preparare
Dai sfecla prin răzătoarea cu găuri mari. Tai ceapa şi castraveţii curăţaţi de coajă, mărunţeşti mărarul. Amesteci toate legumele, adaugi iaurtul şi oţetul. Potriveşti gustul de sare şi piper.
Serveşti cu ouă fierte tari şi decorezi cu frunze de mărar.
FOTO: Shutterstock