Hot dog coreean
Un preparat exotic şi delicios. Serveşti cald şi te bucuri de aromele rafinate ale amestecului de legume marinate.
Ingrediente
200 g kimchi
4 crenvuşrti
4 chifle de hot dog
2 cepe verzi
2 linguriţe coriandru tocat
1 ridiche
1 morcov
50 ml sos samurai
sare, după gust
pătrunjel, pentru decor
Speli legumele, le dai prin răzătoare, tai ceapa mărunt şi le amesteci cu kimchi-ul şi sarea după gust. Laşi la marinat pentru minimum 10 minute.
Într-o tigaie rumeneşti crenvurştii la foc mediu pentru maximum 5 minute.
Tai chiflele pe jumătate, pe lung, pui crenvurştii şi mixul de legume marinate. Adaugi sosul samurai şi ornezi cu pătrunjel şi coriandru.
FOTO: Shutterstock
Încearcă şi altfel de reţete de sendvişuri.
Reţeta #1: Sendviş cu pui şi caşcaval
Reţeta #2: Hot dog cu legume şi brânză
Reţeta #3: Hot dog în aluat cu mac şi susan.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}