Hot dog coreean

27 ianuarie 2020   Rețete

Un preparat exotic şi delicios. Serveşti cald şi te bucuri de aromele rafinate ale amestecului de legume marinate.

Ingrediente

200 g kimchi

4 crenvuşrti 

4 chifle de hot dog

2 cepe verzi

2 linguriţe coriandru tocat

1 ridiche

1 morcov

50 ml sos samurai

sare, după gust

pătrunjel, pentru decor

Speli legumele, le dai prin răzătoare, tai ceapa mărunt şi le amesteci cu kimchi-ul şi sarea după gust. Laşi la marinat pentru minimum 10 minute.

Într-o tigaie rumeneşti crenvurştii la foc mediu pentru maximum 5 minute.

Tai chiflele pe jumătate, pe lung, pui crenvurştii şi mixul de legume marinate. Adaugi sosul samurai şi ornezi cu pătrunjel şi coriandru.

FOTO: Shutterstock

Încearcă şi altfel de reţete de sendvişuri. 

Reţeta #1: Sendviş cu pui şi caşcaval

Reţeta #2: Hot dog cu legume şi brânză

Reţeta #3: Hot dog în aluat cu mac şi susan.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Mai multe