Mesele de seară pot fi oricând înlocuite cu acest sandviş cu carne de pui şi caşcaval.

De ce ai nevoie pe pentru sandviş cu carne de pui şi caşcaval

Pentru sos

100 g maioneză

2 linguri oţet de vin alb

½ linguriţă piper alb

½ lingură muştar

½ linguriţă sare

2 linguri zahăr

2 căţei de usturoi zdrobiţi

1 lingură zeamă de lămâie

½ linguriţă boia de ardei

Pentru sandviş

½  de piept pui fiert sau preparat la grătar

1 ceapă mică

2 linguri ulei

sare

piper

300 g caşcaval

2 chifle de hot-dog

Cum se prepară sandvişul cu carne de pui şi caşcaval

Pentru sos, amesteci toate ingredientele până când se omogenizează.

Încingi uleiul în tigaie, pui ceapa tocată şi laşi până când devine sticloasă. Adaugi carne ade pui tocată cât mai mărunt, mai laşi puţin să se rumenească, apoi adaugi sosul, caşcavalul ras, sare şi piper, după gust şi omogenizezi, apoi dai deoparte.

Împarţi compoziţia în jumătate şi o pui în chiflele pentru hot-dog. Dai sandvişul la cuptor 10-15 minute.

Sursa https://www.willcookforsmiles.com

Loading...