Sandviş cu carne de pui şi caşcaval

Mesele de seară pot fi oricând înlocuite cu acest sandviş cu carne de pui şi caşcaval.
De ce ai nevoie pe pentru sandviş cu carne de pui şi caşcaval
Pentru sos
100 g maioneză
2 linguri oţet de vin alb
½ linguriţă piper alb
½ lingură muştar
½ linguriţă sare
2 linguri zahăr
2 căţei de usturoi zdrobiţi
1 lingură zeamă de lămâie
½ linguriţă boia de ardei
Pentru sandviş
½ de piept pui fiert sau preparat la grătar
1 ceapă mică
2 linguri ulei
sare
piper
300 g caşcaval
2 chifle de hot-dog
Cum se prepară sandvişul cu carne de pui şi caşcaval
Pentru sos, amesteci toate ingredientele până când se omogenizează.
Încingi uleiul în tigaie, pui ceapa tocată şi laşi până când devine sticloasă. Adaugi carne ade pui tocată cât mai mărunt, mai laşi puţin să se rumenească, apoi adaugi sosul, caşcavalul ras, sare şi piper, după gust şi omogenizezi, apoi dai deoparte.
Împarţi compoziţia în jumătate şi o pui în chiflele pentru hot-dog. Dai sandvişul la cuptor 10-15 minute.