Hot-dog în aluat cu mac şi susan

hot dog cu mac si susan jpeg

Există mai multe legende privind apariţia acestui preparat, iar mai toate amintesc de servirea cărnii între două felii de pâine pentru a proteja mâinile, atunci când aceasta este încă fierbinte. Încearcă şi tu o reţetă diferită cu mac şi susan, foarte săţioasă şi apetisantă!

Ingrediente

115 g cremă de brânză cu ceapă verde

½ linguriţă usturoi pudră

2 linguri seminţe susan

1 lingură seminţe mac

1 lingură ceapă pudră

8 crenvurşti

1 aluat congelat

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci crema de brânză cu usturoiul pudră. Separat, într-un alt vas, combini seminţele de susan, mac şi ceapa pudră. Aşezi pe o farfurie întinsă.

Decongelezi aluatul, îl întinzi într-o foaie, apoi îl decupezi în 8 pătrate egale. Ungi fiecare formă cu 1 lingură din compoziţia cu cremă de brânză, exceptând marginile. Aşezi crenvurştii şi rulezi. Dai prin mixul de seminţe. Dai la cuptor într-o tavă 16-18 minute sau până când se rumenesc uşor. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa https://www.pillsbury.com