Legume cu năut la tigaie
Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul pe întreaga perioadă a zilei.
Ingrediente
2 avocado
2 cartofi dulci medii
1 pungă baby spanac
1 conservă năut fiert
30 g seminţe susan
10 ml ulei
10 ml sos soia
sare, după gust
piper, după gust
pătrunjel, pentru decor
Speli legumele.
Încingi cuptorul la 180 °C. Tai cartofii cubuleţe şi îi pui într-o tavă de copt la cuptor pentru 25 - 30 de minute.
Tai avocado cubuleţe şi dai deoparte.
Într-o tigaie curată pui uleiul şi căleşti năutul din cutie, iar apoi adaugi spanacul şi avocadoul şi mai laşi 2 minute la foc mic.
Pe o farfurie curată pui cartofii dulci, năutul, spanacul, cubuleţele de avocado şi seminţele de susan, împreună cu sare şi piper după gust.
Decorezi cu pătrunjel şi serveşti cu sos de soia, după gust.
Încearcă şi alte reţete delicioase pe bază de năut.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 21.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Reţeta #1: Sendviş cu năut
Reţeta #2: Salată sfeclă cu năut şi brânză feta
Reţeta #3: Humus picant