Penne cu broccoli, fasole verde şi brânză cu mucegai

31 ianuarie 2020   Rețete

Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul mental pe întreaga perioadă a zilei.

Ingrediente

300 g penne

200 g broccoli

150 g fasole verde

150 g brânză cu mucegai, cubuleţe

1 avocado copt

30 ml ulei 

sare, după gust

piper, după gust

Speli fasolea verde şi broccoliul pe care îl rupi în bucheţele. Cureţi avocadoul de coajă şi îl tai cubuleţe. Scurgi legumele şi pui tot în tigaie cu puţin ulei şi sare şi piper după gust. Laşi la foc mic aproximativ 10 -15 minute.

Într-o oală, încălzeşti apă pe foc şi fierbi pennele după instrucţiunile de pe ambalaj.

Când pennele sunt gata, răstorni legumele peste ele şi adaugi cubuleţele de brânză cu mucegai. Completezi cu sare şi piper după caz şi le serveşti calde.

Încearcă şi tu acum o mulţime de alte reţete sănătoase. Dă click pe imaginile de mai jos!

Reţeta#1: Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px} Reţeta#2: Burger cu vinete şi hummus

Reţeta#3: Cotlet de porc cu fructe în tigaie

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Foto: Shutterstock

Mai multe