Cel mai nou număr al „Click!Poftă Bună!“ este disponibil de vineri, 21 februarie, la punctele de difuzare a presei din ţară. Ca de fiecare dată, revista adună o colecţie de reţete delicioase: antreuri, salate, feluri principale şi deserturi.

Postul Paştelui începe din 2 martie, iar noi i-am dedicat pagini speciale, cu reţete clasice de post, îmbrăcate însă într-o „haină“ nouă. Găseşti în acest număr din Click! Poftă bună! multe preparate apetisante, care să-ţi fie inspiraţie în cel mai lung post din an.

În plus, avem pentru tine reţete noi şi delicioase cu organe, considerate delicatese şi la tarabele stradale din Asia, şi în restaurantele pariziene.

Deserturi fine franţuzeşti, mousse-uri şi ecleruri, cu arome rafinate şi texturi delicate, sunt cel mai potrivit mod de a încheia o masă de weekend.

Am pregătit şi un concurs special, la care poţi câştiga premii, dacă te înscrii cu reţeta ta preferată şi o fotografie cu preparatul.

„Click!Poftă Bună!“ este disponibil de vineri, 21 februarie, la punctele de difuzare a presei.

 

 

Loading...