Chifteluţe de porc
27 februarie 2019
Altele
Cele mai bune chifteluţe sunt cele preparate doar din carne, pe care să o condimentezi după gust. Poţi să le serveşti alături de o salată sau le poţi face un sos de roşi cu usturoi. ;
- Porții: 6
- Timp total: 1h
- Pregătire: 20 min
- Gătire: 40 min
- Categorie: fel principal
Ingrediente
750 g carne de porc, tocată
1 lingură oţet de vin roşu
2 căţei de usturoi
Vezi și:
½ linguriţă boia de ardei
cimbru
sare
piper
ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Combini carnea tocată cu oţetul, căţeii de usturoi pisaţi, boiaua, cimbru, sare şi piper, după gust. Încingi uleiul în tigaie. Umezeşti mâinile şi formezi chiftelele, pe care le rumeneşti apoi în ulei încins, pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.