Chifteluţe de porc

27 februarie 2019   Altele

Cele mai bune chifteluţe sunt cele preparate doar din carne, pe care să o condimentezi după gust. Poţi să le serveşti alături de o salată sau le poţi face un sos de roşi cu usturoi. ;

  • Porții: 6
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 20 min
  • Gătire: 40 min
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

750 g carne de porc, tocată

1 lingură oţet de vin roşu

2 căţei de usturoi

½ linguriţă boia de ardei

cimbru

sare

piper

ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

Combini carnea tocată cu oţetul, căţeii de usturoi pisaţi, boiaua, cimbru, sare şi piper, după gust. Încingi uleiul în tigaie. Umezeşti mâinile şi formezi chiftelele, pe care le rumeneşti apoi în ulei încins, pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Sursa https://www.kateshungu.com

https://www.kateshungu.com

Mai multe