Cauţi un desert ciocolatos dar rapid? Încearcă această reţetă care va deveni preferatul chiar şi celui mai mare fan al ciocolatei

 

Ingrediente pentru budincă de ciocolată şi cafea:

400 grame budincă gata preparată
60 grame ciocolată neagră minim 70%
40 ml espress
coaja rasă de la o jumătate de portocală
¼linguriţă de cardamom
25 ml frişcă bătută
¼  linguriţa de cacao pentru pudră pentru ornat


Mod de preparare:


Încălzeşte budinca într-o cratiţă, la foc mediu. Adaugă ciocolata bucăţele, cafeaua, coaja de portocală şi  cardamomul, amestecând continuu până când toată ciocolata este topită. ia budinca de pe foc şi strecoar-o într-n bol cu ajutorul unei site.

Împarte-o în mod egal în reciepente ceramice cu capacitatea de 125 ml. Pune-le la frigider pentru el putin 3 ore. Se servesc reci cu frişcă deasupra şi pudrate cu cacao.

Loading...