Budincă de ciocolată şi cafea

coffee and chocolate 52759 16x9 jpg jpeg

Cauţi un desert ciocolatos dar rapid? Încearcă această reţetă care va deveni preferatul chiar şi celui mai mare fan al ciocolatei

Ingrediente pentru budincă de ciocolată şi cafea:

400 grame budincă gata preparată 60 grame ciocolată neagră minim 70% 40 ml espress coaja rasă de la o jumătate de portocală ¼linguriţă de cardamom 25 ml frişcă bătută ¼  linguriţa de cacao pentru pudră pentru ornat

Mod de preparare:

Încălzeşte budinca într-o cratiţă, la foc mediu. Adaugă ciocolata bucăţele, cafeaua, coaja de portocală şi  cardamomul, amestecând continuu până când toată ciocolata este topită. ia budinca de pe foc şi strecoar-o într-n bol cu ajutorul unei site.

Împarte-o în mod egal în reciepente ceramice cu capacitatea de 125 ml. Pune-le la frigider pentru el putin 3 ore. Se servesc reci cu frişcă deasupra şi pudrate cu cacao.