Corpul nostru este înzestrat în mod natural cu sistem de detoxificare propriu. În plus, poţi apela la anumite plante, care pot fi de ajutor în procesul de „depoluare” a organismului.

Ideal este ca detoxificarea organismului să se facă la schimbarea anotimpurilor sau de 2 ori pe an, pentru a ajuta ficatul, rinichii, tractul intestinal, precum şi pielea, în acţiunea lor de protejare a organismului împotriva toxinelor.

Ajutoare pentru tractul gastrointestinal 

Afinul detoxifică tractul intestinal prin eliminarea florei de fermentaţie şi putrefacţie. De asemenea, menţine concentraţia normală a acidului uric în sânge. Prepari o infuzie din 1 lingură de frunze la 250 ml de apă clocotită şi laşi la infuzat 15 minute. Strecori şi bei pe stomacul gol 3 căni pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Lemnul-dulce are acţiune diuretică, curăţă colonul, combate infecţiile virale, contribuie la regenerarea celulelor intestinale. Se ia ½ linguriţă de pulbere de lemn-dulce, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, maximum 7 zile, deoarece poate ridica tensiunea.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...