Salată de conopidă cu ouă şi maioneză

salata ed conopida jpeg

Secretul acestei salate este să o ţii la frigider peste noapte înainte să o serveşti. Va avea un gust mult mai bun.

De ce ai nevoie pentru salată de conopidă cu ouă şi maioneză

1 căpăţână de conopidă

6 ouă fierte tari

1 ţelină

1 ceapă

200 g mazăre congelată

100 g kaizer

200 g maioneză

1 lingură muştar

sare

piper

Cum se prepară salata de conopidă cu maioneză

Rupi buchetele de conopidă, le speli sub un jet puternic de apă şi le fierbi în apă cu sare până când intră furculiţa cu uşurinţă în ele. Le scurgi şi le dai deoparte.

Cureţi ţelina, o tai cubuleţe şi o fierbi în apă cu sare împreună cu mazărea. Le scurgi şi le laşi la răcit. Căleşti kaizerul feliat până devine crocant.

Amesteci legumele, adaugi kaizerul, maioneza, muştarul, ouăle tăiate, ceapa tocată, sare şi piper după gust şi omogenizezi.

Sursa http://www.nelliebellie.com/

http://www.nelliebellie.com/