Ruladă de carne
3 aprilie 2019
Altele
Un preparat delicios care poate înlocui cu succes drobul clasic de Paşte. Alături de o porţie de cartofi copţi cu verdeaţă, este mai bună decât o friptură. Ce zici, încerci această reţetă? ;
Iată de ce ai nevoie pentru a prepara rulada de carne
Mod de prepare pentru rulada de carne
Dai ficăţeii prin maşina de tocat şi îi amesteci cu carnea, cu ouăle crude, pesmetul, ceapa, usturoiul pisat, sare, piper, după gust şi, opţional, cu boia de ardei iute. Omogenizezi şi pui jumătate din compoziţie într-o tavă de chec tapetată. Nivelezi, aşezi ouăle fierte şi descojite, restul de compoziţie şi o îmbraci în felii de bacon. Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră. Serveşti rulada cu garnitura dorită şi presărată cu verdeaţă.