Pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiţilor şi vreţi să vă impresionaţi persoana iubită, o puteţi face şi cu acest aperitiv.

Ingrediente (1 tavă)

250 g cremă de brânză
250 g mascarpone
100 g roşii uscate
8 felii pâine
6 linguri lapte
1 praf boia dulce
1 legătură pătrunjel
sare
piper

Mod de preparare

Torni laptele într-un castron, încorporezi boiaua şi treci rapid prin amestec 4-5 felii de pâine, pe care le aranjezi la baza unei tăvi rotunde sau a unei farfurii cu baza de 20 cm, în aşa fel încât să nu rămână spaţii neacoperite. Bagi la rece, cât timp prepari umplutura.Speli şi toci pătrunjelul, scurgi roşiile uscate de uleiul în care au stat şi le mărunţeşti, după care le pui împreună într-un bol. Adaugi şi pâinea rămasă, crema de brânză şi mascarpone; amesteci bine, pui un praf de sare şi nişte piper şi transferi totul în recipientul scos din frigider, nivelând bine, apoi mai ţii la rece.

Loading...
Evaluează articolul