Aripioarele picante sunt delicioase şi nu trebuie să ieşi neapărat în oraş pentru a te bucura de gustul lor. Încearcă această reţetă şi invită-ţi prietenii sau rudele în propriul restaurant.

De ce ai nevoie pentru a pregăti aripioare picante

500 g făină

praf de usturoi, după gust

boia, după gust

15 g piper

condimente pentru pui, opţional

2 ouă

350 ml apă

sare, după gust

ulei, pentru prăjit

900 g- 1 kg aripioare de pui

sos de usturoi, opţional

Cum pregăteşti aripioarele picante

Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combini jumătate din cantitatea de făină, praful de usturoi, puţin piper, boia şi condimentele pentru pui, după gust. Într-un bol baţi ouăle, torni peste ele apa, adaugi sare, făina rămasă şi restul de piper. Dai aripioarele de pui prin amestecul cu ou, apoi le pui, pe rând, în pungă. O sigilezi şi agiţi bine.

Într-o friteuză sau tigaie cu ulei încins în prealabil, rumeneşti fiecare bucată de carne, 5-6 minute pe fiecare parte. Serveşti cu sos de usturoi, după gust.

Sursa http://www.tasteofhome.com, http://zeenews.india.com

Loading...