Atunci când ai invitaţi sau îţi doreşti un aperitiv uşor de preparat pentru masa în familie, bruschetele cu feta sunt extrem de gustoase şi gata cât ai bate din palme.

De ce ai nevoie pentru a pregăti bruschete cu feta

2 baghete franţuzeşti mari

170 g brânză feta

piper, după gust

2 linguri ulei de măsline

5 ml lapte

2 caţei de usturoi pisaţi

Cum prepari bruschetele cu feta

Pasezi foarte bine brânza feta într-un bol. Adaugi laptele şi piperul şi le amesteci din nou, până se încorporează bine toate ingredientele.

Într-un alt vas combini uleiul de măsline cu usturoiul pisat. Tai baghetele pe diagonală şi le ungi bine cu amestecul, pe ambele părţi. Le găteşti într-o tigaie aproximativ 2 minute, la foc mediu, până se rumenesc, apoi le întorci şi pe partea cealaltă. Întinzi pe ele mixul cu brânză feta şi le serveşti calde. Opţional poţi să adaugi roşii, busuioc, ceapă sau bacon.

Sursa http://www.wellplated.com

Loading...