Fie că îi serveşti alături de friptură, salată de crudităţi sau chiar simpli, cartofii copţi cu ceapă roşie şi ardei vor fi mereu la fel de gustoşi.

De ce ai nevoie pentru cartofi copţi

1 kg cartofi roşii

1 ceapă roşie

1 ardei

2 linguri ulei

1 linguriţă pudră de usturoi sau 3-4 căţei de usturoi tocaţi

1 linguriţă sare

½ linguriţă boia de ardei

piper

Află cum se prepară cartofii copţi cu ceapă roşie şi ardei

Dai drumul la cuptor. Cureţi cartofi, îi tai cubuleţe şi-i speli, apoi îi scurgi. Îi amesteci cu ceapa tocată bucăţi mari, ardeiul tocat, torni uleiul, adaugi sare, piper, usturoi şi boia după gust. Amesteci să se omogenizeze şi aşezi cartofii într-o tavă tapetată.

Îi dai la cuptor aproximativ 40 de minute, până când se rumenesc şi devin crocanţi.

Sursa http://www.twopeasandtheirpod.com/

Loading...