Sunt sigură că nu ai mai încercat această combinaţie până acum, dar te asigur că este delicioasă. Cartofii copţi cu lămâie sunt garnitura perfectă pentru preparatele cu carne.

De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu lămâie

1, 5 kg cartofi

100 ml suc proaspăt de lămâie

50 ml ulei de măsline

3 căţei de usturoi

1 linguriţă oregano

sare grunjoasă

piper

500 ml supă de pui

200 ml vin alb

Cum se prepară cartofi copţi cu lămâie

Combină căţeii de usturoi pisaţi cu sucul de lămâie, supa, vinul, oregano şi sare şi piper după gust. Adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi felii şi pune totul într-o pungă rezistentă. Dă cartofii la frigider pentru două ore, după care răstoarnă într-o tavă. Dă tava la cuptor până ce scade sosul, iar cartofii se rumenesc.

Loading...