Originar din India şi băut în mod obişnuit în Tibet şi Nepal, ceaiul cu unt oferă beneficii imense pentru sănătate. De la stimularea energiei, îmbunătăţirea digestiei şi altele, ceaiul cu unt s-a dovedit a fi o băutură sănătoasă pentru toată lumea.

Datorită antioxidanţilor şi a acidului linoleic, ceaiul cu unt previne mai multe afecţiuni. La fel ca laptele, mierea şi alte condimente care îi oferă ceaiului un gust aparte, untul este adăugat în ceai pentru gustul său sărat. Iată de ce ar trebui să începi să bei ceai cu un cub mic de unt în el.

Combate constipaţia

Grăsimile din unt îmbunătăţesc digestia şi, implicit, tranzitul intestinal. Prin urmare, ceaiul cu unt care este bogat în grăsimi combate constipaţia.

Îmbunătăţeşte funcţia creierului

Ceaiul cu unt este bogat în antioxidanţi care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi la nivelul creierului. În plus, consumul regulat previne riscul de demenţă şi boala Alzheimer. Aşadar, ceaiul cu unt stimulează funcţia creierului, care trebuie să fie activ în ciuda faptului că înaintăm în vârstă.

Află mai mult pe clickpentrufemei.ro

Loading...