Pentru a prepara un aperitiv delicios ai nevoie de doar câteva ingrediente. Cu puţină îndemânare şi obţine cel mai pufos chec cu ardei.

De ce ai nevoie pentru chec cu ardei

250 g unt sau margarină, pentru prăjituri

1 lingură praf de copt

4 ouă

300 g brânză sărată

2 ardei graşi

1 lingură mentă uscată

400 ml lapte

500 g făină

sare

piper

Cum se prepară checul cu ardei

Dai drumul la cuptor şi tapetezi două tăvi de chec. Cerni făina amestecată cu praful de copt. Baţi ouăle cu trei sferturi din cantitatea de unt până când capătă o consistenţă cremoasă. Încorporezi făina, brânza rasă, laptele şi menta. Asezonezi cu sare şi piper, adaugi ardeii tocaţi şi omogenizezi. Pui compoziţia în tăvi, o nivelezi şi aşezi din loc în loc bucăţi din untul rămas. Dai tăvile la cuptor până când se rumenesc checurile.

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

Loading...
Evaluează articolul