Un cheesecake delicios este desertul perfect care va reuşi mereu să încânte papilele gustative ale celor dragi, care te vor adora şi mai mult pentru asta. Încearcă reţeta de cheesecake cremos cu cremă de brânză şi dulceaţă de afine.

Ingrediente

 

  • 400 de grame de cremă de brânză Philadelphia
  • O cană de zahăr - 150 de grame
  • 1 cană de lapte - 150 ml
  • 4 linguri de făină - 80 grame
  • 1 ou
  • 1 cană de unt topit - 150 de grame
  • Ingrediente pentru blat
  • 1 pachet de biscuiţi simpli
  • 1½ cani de lapte

Mod de preparare

Vom începe prin pregătirea blatului, astfel încât să ne putem concentra pe partea de brânză pe măsură ce se coace.

Mai întâi, pregătiţi forma pentru tartă. Forma sau tigaia aleasă ar trebui să fie unsă mai întâi sau unsă şi apoi stropită uşor cu făină pentru a preveni lipirea.

Încălziţi cana şi jumătatea de lapte şi turnaţi într-un bol mare. Striviţi biscuiţii în lapte. Când amestecul pare să fi devenit complet omogen, puneţi-l în tavă într-un strat cât mai uniform.

Se coace timp de 8 minute la 180C.

În continuare, vom pregăti cheesecake-ul în sine.

Bateţi oul într-un bol mare. Asiguraţi-vă că topiţi complet untul (puteţi folosi cuptorul cu microunde) şi adăugaţi şi zahărul. Adăugaţi apoi crema de brânză Philadelphia, făina şi laptele. Foloseşte un mixer pentru ca întreaga compoziţie să fie perfectă.

Turnaţi amestecul în tava cu blatul pregătit în prealabil şi băgaţi la cupror aproximativ 30 de minute.

Când prăjitura este gata, lăsaţi-o să se răcească. Acoperiţi partea superioară cu un strat subţire de gem de afine.

 

Loading...