Astăzi vă prezentăm...altfel de chifteluţe. Unele care cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii dumneavoastră şi savurate până la ultima bucăţică.

Ingrediente:

o cană şi un sfert de făină
o jumătate de linguriţă de sare
un sfert de linguriţă de piper
o linguriţă şi jumătate de praf de copt
2 căni de parmezan ras
500 de grame de cârnaţi de porc
o jumătate de ceapă dată prin răzătoare
3 linguri de unt nesărat topit

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Amestecaţi într-un bol, făina, sarea, piperul şi praful de copt. Presăraţi deasupra parmezanul ras. Adăugaţi cârnăciorii tăiaţi bucăţele, ceapa şi untul. Formaţi chifteluţele şi aşezaţi-le pe o tavă cu hârtie pentru copt. Se lasă la cuptor 25 de minute şi se servesc calde.

Sursa: marthastewart.com

Loading...