Cum faceţi cele mai bune sarmale pentru masa de Crăciun, dar şi cel mai bun cotlet de porc: reţete recomandate de Chef Foa

627x0 jpeg

Chef Florin Scripcă (Foa) recomandă două reţete de preparate delicioase pentru masa de Crăciun: cotlet de porc umplut cu cârnaţi de casă şi sarmale.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România, Chef Foa şi-a început cariera în lumea gastronomiei în urmă cu mai bine de 16 ani şi printre cele mai recente proiecte se numără emisiunea culinară „MasterChef“, în al cărei juriu a fost timp de două sezoane.

În prezent, Chef Foa va apărea într-un program special realizat de TLC,

„Cea mai bună cină de Crăciun“

, în cadrul căruia va prezenta reţete pentru o masă de sărbători perfectă. Două dintre preparatele propuse de Chef Foa vă sunt prezentate în continuare:

Cotlet de porc umplut cu cârnaţi de casă, bacon şi verdeţuri proaspete

Ingrediente

Cotlet de porc

Bacon uscat & afumat

Burtă de porc

Cârnaţi de casă, picante

Cimbru

Usturoi

Ardei iuţi

Unt

Sare

Piper

Cartofi

Află cum se prepară cotletul de porc umplut cu cârnaţi de casă şi decsoperă reşeta de sarmale pe adevărul. ro.

Află cum se prepară cotletul de porc umplut cu cârnaţi de casă şi decsoperă reşeta de sarmale pe adevărul. ro.