Tartă din foietaj cu piersici

1 tarta cu piersici foietaj jpg jpeg

Ai poftă de un super desert? Atunci aceste tarte cu piersici şi cremă de brânză, în foietaj sunt perfecte pentru tine. Încearcă această reţetă simplă!

Ingrediente pentru Tartă din foietaj cu piersici

  • 1 pachet foietaj
  • 200 g brânză de vaci 
  • 2 ouă
  • 50 g zahăr
  • esenţă vanilie
  • piersici din compot
  • zahăr pudră

Mod de preparare Tartă din foietaj cu piersici

Foietajul se ţine în frigider până când te apuci să prepari tarta. Se întinde şi se taie în pătrate de aproximativ cinci centrimetri. 

Separat, adaugă ouăle în brânza de vaci, două linguri de zahăr şi esenţa de vanilie. Amestecă bine până obţii o compoziţie cremoasă. Piersicile din compot se scot şi se lasă la scurs de zeamă câteva minute.

Umple fiecare bucată de foietaj cu crema de brânză şi adaugă câte o jumătate de piersică. Împachetează colţurile şi aşează fiecare tartă într-o tavă în care ai pus hârtie de copt în prealabil.

Se bagă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Când sunt gata, se pudrează cu zahăr. Se lasă la răcit, apoi se pot consuma.

Poftă bună! 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg