Ciocănele de pui rumenite la cuptor

aripioare pui jpeg

În zilele în care ţi-e poftă de o porţie de aripioare de pui bine rumenite, încearcă reţeta noastră delicioasă la cuptor.

Ingrediente pentru ciocănele de pui rumenite la cuptor

6-8 aripioare de pui

3 linguriţe sare

4 linguriţe piper

4 linguriţe ulei + ulei pentru uns tava

5 căţei de usturoi, pisaţi

ceapă verde tocată, după gust

fulgi de ardei iute, opţional

Mod de preparare - Ciocănele de pui rumenite la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 de grade. Aşezi ciocănelele de pui într-o tavă unsă cu ulei. Le condimentezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 15 minute, le întorci pe partea cealalta şi le mai ţii încă 15-20 de minute până se rumenesc.

Încingi uleiul într-o tigaie. Sotezi usturoiul şi ceapa  aproximativ 1 minut. Scoţi puiul pe o farfurie şi îl ungi bine cu amestecul de ulei, usturoi şi ceapă. Presari fulgi de ardei iute dacă vrei. Serveşti imediat.

Sursa https://www.thekitchenmagpie.com

https://www.thekitchenmagpie.com