Clătite cu carne de porc

clatite cu carne de porc jpeg

Un deliciu bineventi la cină!

Ingrediente

Pentru clătite 2 ouă 250 ml lapte 170 g făină 1 lingură ulei sare

1 ceapă mică

2 căţei usturoi

3 linguri ulei

400 g carne porc tocată

400 g roşii din conservă

sare

piper

2 linguri rozmarin

Preparare

Amesteci ouăle cu laptele şi sarea, adaugi treptat făina şi amesteci până obţii un aluat subţire,apoi adaugi uleiul. Încingi tigaia, o ungi cu puţin ulei şi faci clătitele cât mai subţiri.Căleşti ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit, adaugi carnea tocată şi fierbi înăbuşit. Când carnea este pătrunsă, adaugi roşiile, sare, piper şi o lingură de rozmarin şi mai laşi să fiarbă circa 5 minute.Umpli clătitele cu amestecul de carne, le rulezi, torni peste ele smântâna şi presari restul de rozmarin.