Friptură de iepure cu sos de vin

iepure cu sos de vin jpeg

Îţi doreşti să prepari ceva sănătos şi rapid? Îţi recomand friptură cu carnea de iepure, are un gust dulce şi este puţin asemănător cu cel al puiului.

De ce ingrediente ai nevoie pentru friptură de iepure cu sos 2 pulpe din spate de la un iepure mare sare 1 crenguţă de cimbru 150 ml ulei 200 ml de supă piper boabe 150 ml de vin roşu 1 legătură de pătrunjel

Pui carnea la marinat, cu câteva ore înainte, apoi o scoţi şi o ştergi cu un prosop curat. Sărezi şi o laşi aproximativ jumătate de oră. Adaugi carnea în tavă de friptură cu o cană de supă şi 150 ml de ulei, cu puţină sare şi câteva boabe de piper. Carnea o găteşti la foc iute o oră, o întorci şi torni vinul şi crenguţa de cimbru. O mai laşi la foc potrivit, o oră, timp în care stropeşti friptură cu sosul din tavă. Când vezi că prinde o culoare aurie, scoţi carnea pe un platou, tai bucăţi şi stropeşti, din nou, cu sosul, apoi presari cu pătrunjel tocat. Friptura o serveşti cu o garnitură de cartofi natur.

Sursa www.thesaucysoutherner.com



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg