Muşchi de porc la cuptor
Oţetul balsamic va fi ingredientul cheie al acestei reţete şi va oferi fripturii de porc un gust deosebit. Tot ce trebuie să faci este să pregăteşti carnea, să cureţi legumele şi să le dai pe toate la cuptor.
De ce ai nevoie pentru muşchi de porc la cuptor
50 ml oţet balsamic
50 ml vin alb
100 ml ulei de măsline
2 căţei de usturoi
sare
piper
1 kg muşchi de porc
3 morcovi
500 g cartofi mici
1 ceapă
rozmarin
1 lingură ulei
Cum se prepară muşchi de porc la cuptor
Combini oţetul, vinul, uleiul, usuturoiul pisat şi le pui într-o pungă. Agiţi să se amestece şi pui muşchiul de porc întreg. Agiţi din nou şi dai punga la frigider 2 ore pentru a se combina aromele.
Ungi cu ulei o tavă de cuptor, pui legumele curăţate şi tăiate cuburi, deasupra aşezi muşchiul de porc şi torni marinata. Asezonezi cu sare, piper şi rozmarin tocat. Dai tava la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.
Sursa: http://onesweetappetite.com
Muşchi de porc învelit în bacon