Pui cu lămâie
Lămâia poate da un gust deosebit atât prăjiturilor, cât şi preparatelor din carne. Iat-o în combinaţie cu carne de pui.
Ai nevoie de
3 pulpe de pui
1 piept de pui
Sare, piper, după gust
2 linguri ulei de măsline
3 lămâi, tăiate în 4
1 lingură rozmarin
3 cartofi tăiaţi
1 cană vin alb
1 cană supă de pui
2 linguri pătrunjel tocat
Condimentează puiul cu sare şi piper. Încinge uleiul în tigaie şi prăjeşte 8 minute puiul pe toate părţile. După ce ai scos puiul, pune lămâile tăiate şi găteşte-le 2-3 minute. Amestecă toate îngredientele înafară de cartofi şi pune-le într-o tavă. Stoarce lămâile şi dă tava la cuptor. Când furculiţa intră cu uşurinţă în carne adaugă cartofii. Înainte să serveşti presari pe deasupra pătrunjel tocat.
Sursa foto http://www.sallypasleyvargas.com