Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi

pui jpeg

Vrei să pregăteşti rapid o porţie de pulpe de pui? Încearcă reţeta în sos de miere şi usturoi, la tigaie.

Ingrediente

450 g pulpe de pui 4 linguriţe ulei 4 căţei de usturoi, pisaţi 3 linguri miere 3 linguriţe muştar 60 ml apă pătrunjel tocat, după gust sare piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi

Dezosezi pulpele de pui, dar le laşi pielea. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. În două linguriţe de ulei, le rumeneşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe o farfurie.

În uleiul rămas căleşti usturoiul, până îşi schimbă uşor culoarea. Amesteci cu mierea, muştarul, apa şi puţină sare. Întorci pulpele de pui în tigaie şi le acoperi cu sos. Mai ţii pe foc 1-2 minute. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com