Tocăniţă de pui
Aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
6 copane 2 cepe 8 cartofi 2 linguri bulion pătrunjel 1 căpăţână usturoi mică ulei piper sare
Mod de preparare:
Puneţi la fiert copănelele. În timp ce fierb, curăţaţi ceapa şi tăiaţi cartofii cubuleţe. Căliţi ceapa şi adăugaţi două linguri de bulion, amestecaţi bine. Apoi, adăugaţi cartofi peste ceapă şi puneţi apă cât să cuprindă cartofii. Îi lăsaţi cam 5-10 minute să fiarbă. În acest timp, copănelele s-au fiert. Le scoateţi şi le puneţi peste ceapă şi cartofi. Adăgaţi sare şi piper după gust. La sfâşit, tăiaţi foarte mic pătrunjelul şi-l puneţi în tigaie. Poftă bună!
.