Brioşe cu spanac şi cartofi

Pufoase şi săţioase, aceste brioşe cu spanac şi cartofi sunt ideale pentru micul dejun sau chiar cină.
De ce ai nevoie pentru brioşe cu spanac şi cartofi
2 cartofi
1 lingură ulei
2 ouă
75 g unt
100 ml lapte
300 g făină
1 linguriţă praf de copt
1 praf de sare
1 praf boia de ardei
300 g spanac
1 ceapă verde
150 g brânză feta
100 g caşcaval
50 g sâmburi de dovleac, descojiţi
Cum se prepară brioşele cu spanac şi cartofi
Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe, îi speli şi-i stropeşti cu ulei. Îi aşezi într-o tavă tapetată şi-i dai la cuptor 20-25 de minute, având grijă să îi amesteci la jumătatea timpului. Baţi ouăle, adaugi untul topit şi laptele, amestecând până când se omogenizează. Încorporezi făina, praful de copt, sarea şi boiaua. Când s-au omogenizat adaugi cartofii, spanacul, brânza feta sfărâmată, caşcavalul ras şi sâmburii de dovleac. Pui compoziţia în forme de brioşe tapetate, lăsând loc să crească şi coci până când trece testul scobitorii.
Sursa foto http://www.bourbonandhoney.com