Ciuperci cu usturoi, la cuptor

Fie că îţi doreşti un preparat uşor sau o garnitură gustoasă pentru friptura preferată, ciupercile cu usturoi te vor cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
60 g unt, topit
1 lingură ulei
1 kg ciuperci întregi
4 căţei de usturoi, pisaţi
1 lingură zeamă de lămâie
1 linguriţă cimbru
rozmarin
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul, usturoiul şi zeama de lămâie. Condimentezi cu cimbru, rozmarin, sare şi piper, după gust. Ungi o tavă cu puţin ulei. Aşezi în ea ciupercile spălate şi curăţate.
Amesteci cu compoziţia de unt şi usturoi. Dai la cuptor, aproximativ 12-15 minute, până îşi schimbă culoarea. Serveşti imediat.
Sursa http://damndelicious.net