Pizza cu legume

Simplu de preparat dar şi mai simplu de mâncat, nu-i aşa? Încercaţi şi voi această reţetă de pizza cu legume.
Ingrediente Pentru blat 400 g făină 25 g drojdie 50 ml ulei 1 linguriţă sare
Pentru umplutură
1 ardei gras verde
150 g măsline fără sâmburi
50 g caşcaval
1 ceapă
2 ciuperci
3 linguri ulei de măsline
100 g boabe porumb fiert
suc roşii
Cum se prepară
Cerni făina pe planşetă, faci o adâncitură în mijlocul ei, fărâmiţezi drojdia, o dizolvi cu o lingură de apă caldă, adaugi sarea, uleiul şi o amesteci treptat cu făina din jur. Adaugi apă caldă suficientă pentru a frământa un aluat omogen şi elastic.
Îl acoperi cu un prosop umed şi îl laşi la dospit circa două ore. Întinzi aluatul într-o foaie rotundă, îl înţepi din loc în loc cu furculiţa, îl stropeşti cu ulei de măsline şi adaugi pe toată suprafaţa suc de roşii şi caşcaval ras, felii de ardei gras, rondele de ceapă, ciuperci tăiate felii subţiri, măsline feliate şi boabe de porumb.
Introduci pizza în cuptorul bine încins circa 15 minute. O serveşti imediat.