Rulouri din foitaj cu orez şi porumb

Acest preparat este un deliciu, prefect pentru o gustare la orele amiezii!
Ingrediente
75 g orez 150 g fasole verde 75 g unt 1 ardei gras roşu 300 g boabe de porumb fiert de la conservă 250 g măsline 150 g măsline fără sâmburi sare piper 1 foaie aluat de foitaj dezgheţat
Pentru decor
350 g telemea proaspătă de vacă
boia dulce sau iute
frunze de salată verde
150 g boabe de porumb fiert de la conservă
50 g cubuleţe de ardei gras
arpagic verde
Cum se prepară
Fierbi orezul al dente şi-l scurgi de apă. Opăreşti fasolea verde. Topeşti untul într-o tigaie şi sotezi ardeiul gras tăiat mărunt, porumbul şi fasolea verde opărită. Adaugi măslinele fără sâmburi tăiate şi orezul, amesteci bine şi apoi adaugi sare şi piper, după gust. Dai tigaia deoparte şi laşi umplutura la răcit.
Întinzi cu sucitorul aluatul de foitaj pe o suprafaţă plană. Tai bucăţi de aluat cât palma şi pui aici 2 linguri cu umplutură. Rulezi şi coci într-o tavă în cuptorul preîncălzit 30-40 de minute.
Serveşti rulourile calde cu telemea proaspătă de vacă presărată cu boia dulce sau iute, cu frunze de salată verde, porumb fiert, cubuleţe de ardei gras şi arpagic verde.