Salată caldă de fasole verde
O salată caldă de fasole verde este o alegere excelentă, sănătoasă, gustoasă și ușor de preparat.

Ingrediente
1 kg fasole verde
500 g roșii cherry
5 căței de usturoi
2 cepe
sare
piper
2 linguri ulei
Mod de preparare
Speli și cureți fasolea și o tai în bucăți mai mici. Speli roșiile și ceapa.
Tai ceapa cubulețe, cureți usturoiul și îl mărunțești. Încingi uleiul și adaugi ceapa, apoi usturoiul, amesteci, potrivești gustul de sare și de piper și pui păstăile.
Amesteci, ții câteva minute, torni apă cât să fie acoperite ingredientele din tigaie. Pui un capac și fierbi aproximativ 30 de minute. Dacă vrei fasolea al dente, o lași la fiert doar 10-15 minute. Dai capacul deoparte și pui roșiile, amesteci și mai fierbi încă 10 minute, apoi iei de pe foc. Poți servi și ca garnitură la fripturi sau la pește.