Supă-cremă de spanac

supa de spanac jpeg

Fiindcă e vremea verdeţurilor, încearcă o reţetă de supă-cremă de spanac!

De ce ai nevoie ca să găteşti supă-cremă de spanac:

500 g spanac proaspăt

apă, pentru opărit spanacul

3 linguri unt

 2 cartofi

3 căni lapte

sare

piper, după gust

Cum prepari supă-cremă de spanac:

Cureţi şi speli bine spanacul, apoi îl opăreşti în apă cu puţină sare. Nu-l scurgi.

Într-o oală topeşti untul la foc mediu-mic. Adaugi laptele fierbinte şi supa, precum şi cartofii. Fierbi până se înmoaie cartofii şi până începe să se îngroaşe. Scoţi spanacul si cartofii şi îi pasezi cu blenderul până obţii o pastă, apoi o torni înapoi în oală. Asezonezi cu sare şi piper, după gust şi opreşti focul.

Sursa: http://www.geniuskitchen.com/recipe/

http://www.geniuskitchen.com/recipe/