Simple, rapide şi pe gustul tuturor. Aşa pot fi descrise deserturile în care gemul sau dulceaţa este ingredientul principal. Iată o idee inedită de reţetă, cu care să-ţi îndulceşti weekendurile. Încearcă triunghiurile cu gem!

Ingrediente pentru Triunghiuri cu gem

  •  300 g făină
  • 3 ouă
  • 500 ml lapte
  •  50 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  •  125 g gem de afine
  •  unt topit

Mod de preparare Triunghiuri cu gem

1 Baţi ouăle cu laptele, zahărul tos şi cel vanilat. Torni amestecul peste făină şi omogenizezi până obţii un aluat gros, curgător.

2 Ungi aparatul de făcut sendvişuri cu unt topit şi pui în fiecare formă din compoziţie cât să o umpli. Ţii în aparat aproximativ 5 minute, până se rumenesc şi se desprind de pe marginile formei. Repeţi până termini compoziţia şi le serveşti cu gem de afine.

 

Loading...