Ardei la grătar umpluţi cu brânză

ardei la gratar umpluti cu branza jpeg

V-aţi obişnuit să faceţi ardei la grătar şi apoi să le preparaţi o marinată şi să-i mâncaţi post de garnitură ori salată. Dar ce ar fi să faci o reţetă altfel, aşa cum îţi propunem chiar noi?

Ingrediente

4 ardei capia verzi mai mari sau 8 mai mici 250 g brânză de vaci 200 g telemea 2 ouă 1 lingură busuioc proaspăt 1 linguriţă cimbru 1 lingură pătrunjel verde ½ ardei iute 4 căţei de usturoi ulei sare piper

Mod de preparare

Amesteci brânza cu telemeaua rasă, cu ouăle, busuiocul tocat, cimbrul, pătrunjelul, ardeiul iute tocat, usturoiul pisat, sare şi piper. Omogenizezi bine compoziţia. Tai capacele la ardei, îi cureţi de seminţe şi de nervuri, îi speli şi îi pui la scurs. Umpli ardeii cu compoziţia de brânză, lipeşti capacele, îi ungi cu ulei, îi aşezi pe grătarul încins şi îi frigi puţin pe toate părţile.