Aperitivele sărate sunt nelipsite de la mesele festive. Încearcă o reţetă gustoasă de brioşe cu caşcaval şi costiţă afumată.

Ingrediente:
370 g făină
270 ml lapte
70 ml ulei
2-3 ouă
80 g caşcaval
1 plic praf de copt
5 roşii cherry
150 g costiţă afumată
sare

Mod de preparare - Brioşe sărate

Combini făina cu praful de copt şi sare, după gust. Baţi laptele cu ouăle, torni uleiul, apoi încorporezi făina şi omogenizezi. Adaugi costiţa afumată tocată şi jumătate din caşcavalul ras.

Torni compoziţia în forme de brioşe tapetate, cât să le umpli pe trei sferturi şi ţii brioşele la cuptor până când se rumenesc puţin. Le scoţi, pui peste ele câte o jumătate de roşie cherry şi caşcavalul ras rămas. Le dai din nou la cuptor câteva minute.

Loading...