Brioşe sărate

Tomato Muffins jpeg

Aperitivele sărate sunt nelipsite de la mesele festive. Încearcă o reţetă gustoasă de brioşe cu caşcaval şi costiţă afumată.

Ingrediente: 370 g făină 270 ml lapte 70 ml ulei 2-3 ouă 80 g caşcaval 1 plic praf de copt 5 roşii cherry 150 g costiţă afumată sare

Mod de preparare - Brioşe sărate

Combini făina cu praful de copt şi sare, după gust. Baţi laptele cu ouăle, torni uleiul, apoi încorporezi făina şi omogenizezi. Adaugi costiţa afumată tocată şi jumătate din caşcavalul ras.

Torni compoziţia în forme de brioşe tapetate, cât să le umpli pe trei sferturi şi ţii brioşele la cuptor până când se rumenesc puţin. Le scoţi, pui peste ele câte o jumătate de roşie cherry şi caşcavalul ras rămas. Le dai din nou la cuptor câteva minute.