Bucate moldoveneşti în „The Guardian”: plăcinte cu verdeţuri şi ou şi roşii fripte cu brânză şi usturoi

placinta jpeg

Reţetele modoveneşti de plăcinte cu verdeţuri şi ou şi roşii fripte cu brânză şi usturoi au făcut înconjurul lumii. O jurnalistă de la „The Guardian”, cu ambele străbunici pe jumătate moldovence, a scris despre deliciile din Basarabia.

Olia Hercules, o jurnalistă de la publicaţia britanică „The Guardian”, a dus vestea delicioaselor plăcinte moldoveneşti cu verdeţuri şi ou şi a roşiilor fripte cu brânză şi usturoi peste tot în lume. Femeia se laudă cu două străbunici pe jumătate basarabence, de la care a învăţat câteva reţete culinare delicioase.

Plăcinte cu verdeţuri şi ou

Ingrediente aluat: - 250 de mililitri de lapte bătut - o jumătate de lingură de oţet - o jumătate de lingură de zahăr - o linguriţă de sare - 300 de grame de făină, plus încă puţină pentru pudrat - o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro