Desert cu unt şi rozmarin

desert cu unt si rozmarin jpeg

Un desert cu unt si rozmarin delicios, ideal de servit invitaţilor.

Ingrediente:

o cană de unt 3 sferturi de cană de zahăr un ou un albuş de ou bătut spumă o linguriţă de esenţă de vanilie 2 căni şi jumătate de făină o lingură de rozmarin tocat mărunt 3 sferturi de linguriţă de sare

Mod de preparare:

Amestecaţi cu ajutorul unui mixer untul şi zahărul, până obţineţi o compoziţie pufoasă. Adăugaţi oul şi esenţa de vanilie, setaţi o viteză mai mică, apoi adăugaţi făina, rozmarinul şi sarea.

Aluatul rezultat se va ţine la frigider aproximativ o oră. Înainte de asta, rulaţi-l uşor, formând astfel un sul. Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Ungeţi aluatul-sul cu albuş şi aşezaţi desertul cu unt si rozmarin pe o tavă acoperită cu hârtie pentru copt.

Se lasă acest desert cu unt si rozmarin la cuptor 20 de minute. După ce s-a răcit, se taie feliuţe.

Desert cu pere, frisca si fursecuri

Desert cu pere, frisca si fursecuri

Desert la pahar

Desert la pahar

Desert cu iaurt si musli

Desert cu iaurt si musli

Sursa: marthastewart.com