Philly cheesesteak - Sendviș cu vită

sendvis cu vita jpg

Când ești ocupată sau nu vrei să stai prea mult în bucătărie, iată ce poți face pentru un prânz sau o cină delicioasă.

Ingrediente

2 minibaghete

500 g fleică de vită

4 felii mozzarella

sare și piper

2 cepe

2 căței usturoi

1-2 linguri ulei

Mod de preparare

Tai carnea în feliuțe cât se poate de subțiri sau cubulețe.

Încingi uleiul și adaugi ceapa tăiată solzișori, amesteci și presari usturoiul zdrobit, pui sare și piper, după gust. Ții pe foc, amestecând constant, până când ceapa devine translucidă. O scoți pe o farfurie.

Pui carnea în uleiul în care ai gătit legumele și amesteci tot timpul. Ea se va găti destul de repede, deoarece este tăiată subțire. Răstorni peste ea ceapa, potrivești de sare și piper, amesteci și dai de pe foc.

Tai minibaghetele în două, așezi carnea gătită cu ceapa, adaugi câte 2 felii de mozzarella, acoperi cu cealaltă jumătate și dai sendvișurile la cuptorul încins până se topește brânza și pâinea se rumenește puțin. Se servește imediat, de preferat cu cartofi prăjiți și un sos.