Pui chinezesc cu fasole verde
Îţi propunem rețeta de pui chinezesc cu fasole verde, uşor de făcut şi foarte delicios.
Ingrediente
400 g carne de pui tocată
150 g fasole verde
ulei vegetal
1 ceapă
2 fire ceapă verde
2 linguri sos de soia
1 l supă de legume
praf de chili
sare, piper
Mod de preparare
Cureți ambele tipuri de ceapă, le tai mărunt și le călești puțin până ce ceapa devine sticloasă.
Adaugi carnea, pui sare și piper după gust și torni supa. Lași să fiarbă 30 de minute.
Verifici dacă este fiartă carnea, apoi adaugi fasolea verde spălată și tăiată la ambele capete. Acoperi cu un capac și mai lași la fiert 15 minute, până ce scade supa de tot. La final, adaugi puțin praf de chili și sosul de soia și mai amesteci puțin pentru ca aromele să se întrepătrundă.