Fasole verde murată – Reţeta testată de Martha Stewart

fasole verde murata jpeg

Iată reţeta favorită a Marthei Stewart care te va ajuta să păstrezi la borcan gustul aromat al tecilor de fasole verde.

Ingrediente

350 g fasole verde 4 căţei de usturoi tăiaţi felii subţiri 2 căni de oţet de vin alb 2 linguri sare grujoasă 1 lingură piper boabe 2 linguriţe zahăr 2 ardei iuţi uscaţi

Mod de preparare

Aranjezi tecile de fasole verde şi usturoiul în borcane curate de sticlă. Într-o cratiţă, fierbi oţetul, sarea, boabele de piper, zahărul şi ardeii iuţi până dau în clocot. Torni cu grijă compoziţia lichidă în borcanele de sticlă, le pui capacele şi le laşi să se răcească la temperatura camerei.

Pont: fasolea verde murată poate fi ţinută la frigider până la 1 lună.

Sursa + foto: www.marthastewart.com

www.marthastewart.com