Tofu cu fasole verde

Persoanele vegetariene, sau cele care au decis să reducă consumul de carne, au ocazia să încerce această reţetă inedită, dar delicioasă.
Ai nevoie de
1 cutie brânză tofu simplă
ulei pentru prăjit
500 g fasole verde
½ cană nuci caju mărunţite
Pentru sos
1 lingură ulei
1 ceapă mică tocată
3 căţei de usturoi
½ cană sos de chili dulce
¼ cană apă
Prepari mai întâi sosul. Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa şi usturoiul pisat. Când s-au înmuiat, pui sosul şi apa şi după ce dau câteva clocote stingi focul. Fierbe fasolea în apă cu sare. Pui uleiul în altă tigaie şi prăjeşti brânza tofu, tăiată felii, câte 5 minute pe fiecare parte.Pune feliile pe un şervet pentru a se absorbi excesul de ulei. Serveşti tofu alături de fasole verde. Deasupra presari nucile caju şi torni sos.
Sursa foto http://crazypantscookin.com