Tortilla cu spanac

O gustare mediteraneană, care poate fi consumată la micul dejun alături de ou fiert şi brânză proaspătă. Vrei să încerci tortilla cu spanac?
De ce ai nevoie pentru tortilla cu spanac
Pentru umplutură
400 g spanac
1 căţel de usturoi
1 ceapă, tocată
pătrunjel
1 lingură ulei de măsline
sare, după gust
Pentru sos
½ cană apă
zeama de la ½ de lămâie
½ cană nuci
piper
sare
praf de usturoi
4 tortilla
Cum se prepară tortilla cu spanac
Căleşte ceapa tocată în ulei până devine uţor sticloasă. Adaugă usturoiul pisat, spanacul tocat şi sare după gust. Lasă până ce spanacul nu mai are apă. Stinge focul şi adaugă pătrunjel tocat.
Pune nucile în apă peste noapte, iar dimineaţa scurge-le. Pune toate ingredientele pentru sos într-un blender până se omogenizează.
Unge fiecare tortilla cu sos şi pune umplutura. Rulează şi pune tortilla la cuptor într-o tavă pentru 10 minute.
Sursa foto http://www.dreamyleaf.com