Frigărui marinate (probleme stomac)

Dacă ai probleme cu stomacul, carnea de vită îţi poate fi aliat în orice mâncare. Chiar şi pentru nişte frigărui marinate.
Ingrediente
800 g carne de vită 12 roşii cherry 12 căţei de usturoi
50 ml ulei de măsline
3 linguri zeamă de lămâie
1 lingură sos de soia
2 linguri pătrunjel verde mărunţit
1 linguriţă coriandru
1 vârf cuţit nucşoară rasă
1 căţel de usturoi zdrobit
1 ardei tăiat mărunt
sare
Mod de preparare
Tai carnea cuburi, aproximativ egale ca mărime şi le aşezi într-un vas. Separat, amesteci ingredientele pentru sosul marinat şi le torni peste bucăţile de carne. Laşi vasul la rece 4-5 ore, amestecând carnea din când în când.
Înfigi pe ţepuşe bucăţi de carne, jumătăţi de roşii şi câte un căţel de usturoi. Rumeneşti frigăruile pe grătar şi le serveşti însoţite de mujdei de usturoi amestecat cu iaurt degresat şi salată asortată.